Acest website utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.

Pentru mai multe detalii dați click aici.

close

Magitot pentru docento.ro

Salut, știm că s-ar putea să ai câteva întrebări așa că ne-am gândit la cele mai probabile situații pe care ar fi bine să le clarificăm. Oricum, la pagina de contact ai informațiile despre cum ne poți întreba despre lucruri pe care nu le-ai găsit în această pagină.

Ce sunt cursurile online de la Docento.ro?

Cursurile noastre sunt ca niște ... să zicem filme, din care înveți ceea ce ai nevoie. Spre deosebire de documentele pe care le descarci de pe internet ca să înveți sau de materialele video de pe Youtube sau din altă parte, cursurile noastre sunt create de specialiști în subiectele cursurilor și în metodologia realizării conținutului online. Adică? Adică aceste cursuri sunte multimedia (conțin sunete, imagini statice sau în mișcare, texte), sunt interactive (trebuie să răspunzi la diverse întrebări intermediare, să alegi diverse elemente de pe ecran, etc.), conțin simulări (poți să exersezi comenzi în excel direct în curs sau să răspunzi unor situații la cursurile de comunicare), au teste (după ce ai parcurs un curs poți să te testezi și să vezi cât de bine ai învățat). Ai acces la câteva module de cursuri în pagina "Cursuri Demo" și poți afla exact răspunsul la întrebarea: Ce sunt cursurile online de la Docento.ro.

De ce să învăț online de pe docento.ro?

Pentru că este o sursă de conținut de calitate, pentru că lucrurile se schimbă și ai nevoie să înveți lucruri noi, pentru că doar pe docento.ro găsești o structură clară care să te ajute să înțelegi lucrurile altfel, pentru că toți cei care reușesc în viață o fac datorită faptului că învață lucruri noi sau le aprofundează pe cele pe care le știu.

Care sunt cerințele tehnice pentru pornirea cursurilor?

Cursurile Docento rulează într-un browser de internet și nu trebuie să mai instalați absolut niciun program suplimentar. Recomandăm să folosiți un browser cât mai nou (Firefox, Google Chrome, Safari, etc.) compatibil HTML5. S-ar putea să existe probleme când accesați cu Internet Explorer de aceea vă recomandăm să utilizați alte browsere. Pentru problemele de funcționare în Internet Explorer nu avem o soluție, din păcate. Așadar, este suficient să folosiți browsere cât mai noi.

Pot vedea cursurile și pe mobil sau tabletă?

Toate cursurile funcționează și pe tabletă. Pe mobil fucnționează cursurile de engleză, pentru celelalte cursuri lucrăm pentru a putea fi rulate de pe telefon.

De câte ori pot să pornesc cursurile?

Pe docento.ro obții accesul 12 luni și, în această perioadă, poți să pornești cursurile de câte ori vrei. Nu există nicio restricție la numărul de accesări.

Pot cumpăra cursuri pentru mai mulți cursanți?

Da, dacă vrei să achiziționezi pentru prieteni, familie sau pentru colegi, poți să cumperi pentru ei și să trimiți, direct din docento.ro, email către cei pentru care ai cumpărat cursurile.

Cum plătesc?

Sunt disponibile mai multe modalități de plată:

Prin card bancar - plata se poate face cu orice card bancar de la orice bancă din România. Plata este procesată de MobilPay, docento.ro nu înregistrează niciun detaliu legat de card. Imediat ce plata este acceptată cursurile se vor aloca automat în contul tău și le poți deschide oricând. De regulă plata este confirmată imediat dar sunt și situații în care confirmarea poate să vină cu întârziere. În orice situație cursurile se alocă imediat ce se primește de la MobilPay confirmare plății.

Prin transfer bancar - Puteți să faceți plata prin transfer bancar (internet banking ori direct la banca cu care lucrați). După ce plasați o comandă și alegeți să plătiți prin transfer bancar veți primi un cod de tranzacție pe care trebuie să-l treceți la detaliile de plată. Și aceste plăți sunt procesate tot de MobilPay și imediat ce sunt confirmate cursurile achiziționate sunt disponibile în contul utilizatorului. Un transfer bancar poate să dureze aproximativ două zile lucrătoare de la efectuarea plății. Imediat ce se înregistrează plata în sistem vei primi un mesaj cu confirmarea plății și cu alocarea cursurilor în contul tău.

SMS - pentru valori fixe de 10 euro, dacă un curs are un preț echivalent a 10 euro fără TVA atunci o să fie disponibil un buton de plată prin SMS. În cazul plății prin SMS cheltuiala se va regăsi pe factura pe care o primești de la operatorul tău de telefonie mobilă. Cursurile se alocă în contul tău imediat ce ai acceptat să plătești prin SMS. Mai multe detalii sunt disponibile chiar în pagina către care ești direcționat când alegi să plătești prin SMS.

Cum primesc factura?

Factura este emisă automat de sistem la confirmarea plății. Poți să o descarci din contul tău - Istoric și detalii comenzi. Indiferent că este o cheltuială pe care o înregistrezi pe persoană fizică sau pe persoană juridică poți să descarci factura fiscală direct din contul tău.

Dacă nu accesez cursul imediat ce-l plătesc?

Nu e nicio problemă, ai o perioadă de grație de 3 luni. Adică, poți să pornești cursul oricând în primele 3 luni și tot 6 luni sau 12 luni vor fi disponibile. Dacă îl vei accesa peste 4 luni de când l-ai plătit mai ai acces încă 5 luni, etc.

Pot obține certificări?

Nu peste mult timp vom oferi posibilitatea ca cei care parcurg cursurile noastre să dovedească ceea ce au învățat și rezultatele de la test. Atenție, însă, nu toată lumea va obține o certificare și nu toți care vor obține certificările noastre vor avea note maxime, de fapt, noi am setat ca procentaj de absolvire la minim 80% pentru fiecare modul de curs iar prima notă peste 8 va rămâne nota finală.

Cum procedez dacă vreau să cumpăr pentru un număr mai mare de cursanți?

Depinde de numărul de cursanți. Dacă reprezinți o organizație în care vrei ca minim 50 de persoane să aibă acces la cursurile noastre contactează-ne, înseamnă că ești un client corporate.