Acest website utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.

Pentru mai multe detalii dați click aici.

close

Cursurile online de pe Docento.ro sunt varianta în limba română a celor mai utilizate cursuri online la nivel global.

Cursurile de pe Docento.ro sunt multimedia, interactive și conține teste iar modulele demo sunt varianta integrală a modulelor din cursurile.

De exemplu, cursul online de Managementul Timpului cuprinde trei module:

  1. Managementul timpului - Analizarea utilizarii timpului
  2. Managementul timpului - Evitarea factorilor de distragere
  3. Managementul timpului - Planificarea si prioritizarea timpului

Aici, în pagina demo, puteți vizualiza tot modulul: Managementul timpului - Planificarea si prioritizarea timpului.

Vă recomandăm să urmăriți cursurile noastre cu difuzoarele pornite sau folosind căști.

Module de Curs Demonstrative

Modulele de curs demonstrative pot fi vizualizate doar de către utilizatorii autentificați. pentru a te autentifica sau a-ți crea un cont dacă nu ai deja unul.

Introducere în Excel 2010

Excel 2010 este cea mai nouă versiune a cuprinzătorului instrument Microsoft dedicat foilor de calcul, care oferă caracteristici ce sprijină o gamă largă de funcţii. Meniul Ribbon (Panglică) este unic în Microsoft Office şi grupează numeroasele caracteristici ale Excel în file asociate, facilitând accesul rapid la cele de care aveţi nevoie. Vizualizarea Backstage este o colecţie optimizată a tuturor instrumentelor la nivel de fişier, cum ar fi cele utilizate pentru salvarea, tipărirea şi partajarea fişierelor dumneavoastră. Cursul explorează aceste subiecte şi multe alte aspecte fundamentale ale Excel 2010, inclusiv deschiderea aplicaţiei, crearea de foi de calcul noi, introducerea datelor şi funcţiile AutoFill (Umplere automată). De asemenea, vă oferă o introducere privind numeroasele instrumente care vă vor ajuta să creaţi şi să utilizaţi foile de calcul în mod productiv.

Durata: 1 oră

Managementul timpului - Analizarea utilizării timpului

Aveţi prea mult timp? Cu toate presiunile vieţii moderne, puţini oameni au această problemă. Pentru a vă conserva timpul, trebuie să ştiţi să-l gestionaţi. Iar primul pas în a învăţa cum să vă gestionaţi timpul este să înţelegeţi cum îl puteţi folosi acum. Aceasta vă va ajuta să determinaţi în ce privinţe puteţi fi mai eficient.
Acest curs pune accent pe modalităţile de analizare a felului în care folosiţi timpul acum. Cursul arată cum puteţi folosi un jurnal al timpului pentru a documenta şi apoi evalua felul în care folosiţi timpul. De asemenea, descrie felul în care nivelurile energetice şi personalitatea dumneavoastră afectează maniera în care gestionaţi timpul şi subliniază modalităţi de gestionare superioară a timpului în conformitate cu tipul personalităţii dumneavoastră şi ciclul dumneavoastră energetic. Materiale menite să sprijine activităţile de învăţare mixte aliniate cu acest curs sunt disponibile la Pagina de Resurse.

Durata: 1 oră