Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. The e-learning Company SRL, societate cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub nr. J40/11588/2012, avand codul fiscal nr. RO30760571 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate si pentru a da utilizatorului acces la facilitati suplimentare si customizate ale serviciilor shop.e-learningcompany.ro.ro. Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare. Refuzul dvs. determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate de Shop.e-learningcompany.ro.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC The e-learning Company SRL pentru scopurile mai sus mentionate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC The e-learning Company SRL, societate cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub nr. J40/11588/2012, avand codul fiscal nr. RO30760571, Strada G-ral Gheorghe Manu, nr. 14, Etaj 2, Ap. 9, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal:  010442, si ne puteti semnala acest lucru la adresa adrian.calin@shop.e-learningcompany.ro. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Shop.e-learningcompany.ro se angajeaza sa nu trimita spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului) si nici sa nu instraineze, altfel decat cum este prezentat aici, datele cu caracter personal colectate.

SC The e-learning Company SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 30121.