Acest website utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.

Pentru mai multe detalii dați click aici.

close

Magitot pentru docento.ro.

Știm ce înseamnă să muncești pentru a căpăta cunoștințe și competențe noi și știm cât de important este ca aceste competențe să fie recunoscute. De asemenea știm cât de frustrant este ca toată lumea să obțină o diplomă indiferent de munca depusă. De aceea ne-am gândit să vă oferim un sistem de certificare obiectiv, realist și de încredere.

Docento.ro oferă certificări pentru cei care finalizează pachete de cursuri aflate într-un program de certificare.

Pentru a obține o certificare trebuie să îndepliniți toate condițiile de mai jos:

  • Să parcurgeți toate modulele de curs dintr-un program;
  • Să obțineți minim 80% la testare finală de la fiecare curs;
  • Finalizarea cursurilor trebuie făcută în perioada maximă pentru care au fost alocate (6 sau 12 luni);

La final veți obține o diplomă cu rezultatele finale, pe fiecare modul în parte și media totală.

Foarte important:

  • certificările docento.ro sunt certificări proprii, n-au legătură cu sistemul public de certificare;
  • doar prima notă de trecere (peste 80%) se va regăsi pe diplomă;
  • orice constatare de fraudare va duce, automat, la anularea rezultatelor;
  • lista celor care obțin certificările va fi publică, în situația în care cursantul dorește.

 

Docento Bronze - este certificarea pe care o obțineți dacă finalizați un curs și obțineți minim 80% la testarea finală la fiecare modul care formează acel curs. Veți putea descărca diploma imediat ce veți finaliza cursurile. Această certificare va fi valabilă un an de la obținere și se aplică tuturor cursurilor disponibile pe Docento.ro.

Diploma pentru Docento Bronze va putea fi descărcată din contul personal de către toți utilizatorii care finalizează unul sau mai multe cursuri. Pe diplomă veți regăsi toate informațiile necesare: numele și prenumele cursantului, titlul cursului absolvit, media procentajelor obținute la modulele de curs (nu poate fi mai mică de 80%), perioada de valabilitate a certificării.

 

Docento Silver - este certificarea pe care o accesa doar dacă aveți o certificare Docento Bronze și va fi disponibilă doar pentru cei care vor să se testeze suplimentar. Pentru acest tip de certificare vor reveni cu testele finale în viitorul apropiat.

Docento Gold - este certificarea pe care o accesa doar dacă aveți o certificare Docento Silver și va fi disponibilă doar pentru anumite subiecte.

 

De ce sunt utile Certificările Docento?

Utilizatorii, care au o certificare docento.ro, au garanția că această certificare este obținută pe baza unor informații de calitate și pot dovedi că și-au însușit cunoștințele. Nu toți utilizatorii pot obține o certificare Docento și, pentru că sistemul este automatizat, rezultatele obținute nu pot fi manipulate și vor reflecta exact ceea ce și-a însușit cursantul.

Certificările Docento sunt foarte utile pentru companiile care doresc să cunoască exact nivelul de cunoștințe al angajaților sau a celor pe care vor să-i angajeze.

Mult succes la obținerea certificărilor!