Acest website utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.

Pentru mai multe detalii dați click aici.

close

Termeni și condiții de utilizare

Va rugam sa parcurgeti integral documentul si sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare a Serviciilor de cursuri online pe magazinul online docento.ro, denumita in continuare "Platforma".

Prin inscrierea la cursurile online realizate de THE E-LEARNING COMPANY SRL acceptati in mod expres si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezente, devenind Parte a acestui Acord alaturi de THE E-LEARNING COMPANY SRL. Obtineti astfel dreptul de utilizare temporara a unui cont aferent cursurilor online deschis pe docento.ro dupa achitarea contravalorii serviciului respectiv si trimiterea dovezii de plata.

Daca NU sunteti de acord cu Termenii si Conditiile aici mentionate, refuzati sa deveniti parte a acestui Acord. In acest caz, alegeti sa NU accesati Platforma si sa parasiti Site-ul.

Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoane a Site-ului, cu utilizarea corespunzatoare a Platformei, se poate face numai in 2 modalitati: (i) ca membru inregistrat (atunci cand persoana respectiva a mai vizitat Site-ul si s-a inregistrat ca membru) si (ii) ca vizitator.

TERMENI DE UTILIZARE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI

Termenii de Utilizare a Serviciilor (denumiti in continuare ìAcordulî) reprezinta un acord legal intre dumneavoastra si THE E-LEARNING COMPANY SRL cu privire la utilizarea acestui website (denumit in continuare ìSite-ulî) si a Platformei, fiind inteles si acceptat a fi echivalent unui contract semnat de catre parti in cazul acceptarii Acordului.

SERVICII SI INREGISTRARE

THE E-LEARNING COMPANY SRL asigura cursuri online in domeniile: business (afaceri), folosirea calculatorului, limbi straine, etc.. Accesul presupune inregistrarea dumneavoastra ca utilizator pe Site in baza unor date de autentificare puse la dispozitie de catre THE E-LEARNING COMPANY SRL in urma achitarii contravalorii cursului si a dovedirii efectuarii platii.

Serviciile sunt accesibile oricarei persoane care a implint varsta de 18 ani si care a achitat contravaloarea lor. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil de acuratetea datelor furnizate, de faptul ca aveti 18 ani impliniti si ca sunteti competent si capabil sa respectati Acordul.

Inregistrarea presupune furnizarea unor date complete si reale, necesare intocmirii Facturii proforme, Facturii finale, furnizarii codului de acces la cursurile online.

Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.

Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu THE E-LEARNING COMPANY SRL. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca vizitatori, utilizatorii respectivi accepta ca THE E-LEARNING COMPANY SRL sa utilizeze si sa prelucreze datele cu caracter personal si/sau confidential transmise catre site ori catre THE E-LEARNING COMPANY SRL, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Furnizarea de date incomplete sau nereale conduce la neacordarea / suspendarea / anularea de catre THE E-LEARNING COMPANY SRL a dreptului de utilizare a Site-ului si Serviciilor.

Pe toata durata de utilizare a contului, sunteti singurul responsabil pentru activitatile derulate sub contul dumneavoastra. Este strict interzisa divulgarea datelor contului ñ Utilizator si Parola ñ catre un tert. Utilizarea contului dumneavoastra de catre o terta parte, conduce la inchiderea imediata a contului si pierderea dreptului de accesare a Platformei si de finalizare a cursului achitat, fara nicio despagubire sau rambursare din partea THE E-LEARNING COMPANY SRL.

DREPTURI DE AUTOR SI LICENTA

Serviciile, informatiile si materialele existente pe Site ca parte a Serviciilor, incluzand, fara a limita, logo-ul documentele, materialele video, audio, aplicatiile, testele, articolele, grafica, instrumentele, orice fisiere, denumite in continuare ìContinutulî, sunt si raman proprietatea THE E-LEARNING COMPANY SRL si a colaboratorilor sai si sunt protejate de drepturi de autor.

RESTRICTII IN UTILIZAREA SERVICIILOR SI CONTINUTULUI

Utilizarea Serviciilor si Continutului se face doar cu respectarea legilor aplicabile si termenilor / conditiilor mentionate in Acord. Exceptand situatiile in care obtineti acordul scris al THE E-LEARNING COMPANY SRL, este strict interzis:

a) sa publicati, reproduceti, reformulati, multiplicati, distribuiti catre o terta parte Continutul sau parti din Continut;

b) sa utilizati Serviciile si Continutul in alte scopuri decat pentru instruirea dumneavoastra personala;

c) sa permiteti altei persoane utilizarea Serviciilor si a Continutului prin accesarea contului dumneavoastra;

d) sa dezactivati masurile de securitate ce protejeaza Serviciile / Continutul;

e) sa utilizati Serviciile intr-o maniera care ameninta integritatea, performanta sau disponibilitatea acestora;

f) sa stergeti, eliminati ori sa ascundeti insemnele privind dreptul de proprietate din orice sectiune a Serviciilor si Continutului.

Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar THE E-LEARNING COMPANY SRL nu are, in acest caz, nici o raspundere.

Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat THE E-LEARNING COMPANY SRL despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator au ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

PLATA

Cursurile pot fi accesate doar contra cost. Pretul accesului la Platforma este acceptat in mod irevocabil de catre Utilizatori prin continuarea si alegerea cursului. Pretul prezentat pe Site, asa cum apare acesta, poate fi modificat, la optiunea unilaterala a THE E-LEARNING COMPANY SRL, fara a fi necesara transmiterea unei notificari in acest sens. Serviciile pot fi platite prin SMS, cu un card valabil sau prin Ordin de plata pe baza Facturii proforme eliberate automat de sistem si transmise pe e-mail. Confirmarea platii conduce la acordarea accesului la Platforma.

Odata plata efectuata si accesul la Platforma acordat, vanzarea se considera incheiata, plata nemaiputand fi returnata decat in conditiile prevazute de lege.

DURATA / INCHIDEREA CONTULUI

De la momentul crearii, dreptul de acces la Platforma ramane valabil pana la finalizarea cursului ori pana cand dumneavoastra decideti sa-l inchideti sau, dupa caz, pana la o data la care THE E-LEARNING COMPANY SRL il inchide potrivit prevederilor Acordului.


Dreptul de a utiliza contul creat inceteaza automat la incalcarea de catre dumneavoastra a prevederilor Acordului sau a oricarui alt contract semnat intre THE E-LEARNING COMPANY SRL si utilizatori. In acest caz dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru toate cheltuielile aferente contului si dupa inchiderea lui. THE E-LEARNING COMPANY SRL nu este responsabil de pierderile de date ori informatii cauzate de inchiderea contului dumneavoastra.

SERVICII INTERACTIVE

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site ori catre THE E-LEARNING COMPANY SRL isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site ori catre THE E-LEARNING COMPANY SRL, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea THE E-LEARNING COMPANY SRL, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii Site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe Site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale Site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului sunt proprietatea THE E-LEARNING COMPANY SRL, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin, se creaza si vor ramane ale THE E-LEARNING COMPANY SRL, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site ori catre THE E-LEARNING COMPANY SRL inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre Site ori catre THE E-LEARNING COMPANY SRL, a informatiilor ori materialelor respective. THE E-LEARNING COMPANY SRL poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care THE E-LEARNING COMPANY SRL a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii Site-ului ori a Platformei ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe Site ori oferite de acesta.

Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca THE E-LEARNING COMPANY SRL utilizeaza "cookies" si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a determina o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din site ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea site-ului ori alte date care permit THE E-LEARNING COMPANY SRL prestarea serviciului in cele mai bune conditii.

Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, THE E-LEARNING COMPANY SRL are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori un numar de trei e-mail-uri care pot contine materiale promotionale oferite de catre terte persoane.

Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" ori "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.

Este interzisa, de asemenea, utilizarea oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii Site-ului ori a Platformei sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

RESPONSABILITATE PRIVIND GARANTIA SERVICIILOR

THE E-LEARNING COMPANY SRL nu isi asuma obligatia asupra asimilarii de catre Utilizatori a informatiilor prezentate pe Platforma. Sunteti singurul responsabil pentru orice intarziere / pierdere datorata accesarii / utilizarii Continutului / Serviciilor / Platformei, incluzand pierderile de Continut prin coruperea fisierelor, probleme hardware, inabilitatea dumneavoastra de utilizare a Continutului sau pentru orice tip de incompatibilitate.

LINK CATRE TERTI

Platforma poate contine linkuri care site-uri controlate de catre terte parti. Sunteti de acord ca THE E-LEARNING COMPANY SRL nu este responsabila de functionarea, disponibilitatea si Continutul acestor siteuri.

ACTUALIZAREA ACORDULUI

Cand se impune, THE E-LEARNING COMPANY SRL actualizeaza conditiile Acordului si posteaza varianta actualizata. Este responsabilitatea dumneavoastra sa reparcurgeti Acordul si sa va informati asupra schimbarilor aparute. Continuarea utilizarii Serviciilor semnifica acordul dumneavoastra privind actualizarile publicate. Noua versiune o inlocuieste pe cea veche si cuprinde intregul Acord intre dumneavoastra si THE E-LEARNING COMPANY SRL privind Serviciile, Continutul si Platforma.

NOTIFICARI GENERALE

Utilizand Serviciul, consimtiti comunicarea electronica cu THE E-LEARNING COMPANY SRL cu privire la cont, Servicii si Continut. Sunteti de acord ca orice mijloc de comunicare electronica utilizat de THE E-LEARNING COMPANY SRL in relatia cu dumneavoastra satisface cerintele legale. Orice neintelegere privind prezentul Acord se solutioneaza pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, diferendul se va transmite spre solutionare instantelor competente material din Municipiul Bucuresti.

Abtinerea THE E-LEARNING COMPANY SRL de a actiona intr-o imprejurare speciala nu semnifica renuntarea acestuia de a actiona in situatii similare si nici renuntarea la acel drept.

CONTACTARE THE E-LEARNING COMPANY SRL

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la Acord, Servicii, Continut sau Platforma, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.